Myynnin edistäjä/asiantuntija

Työ sijaitsee:
Vantaa
Hakuaika:
11.4. - 30.4.2019

Myynnin edistäjä/asiantuntija   

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä jo yli 100 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Meillä on asiakaslähtöinen, sitoutunut ja innostunut työporukka, jossa on aito tekemisen meininki ja positiivinen fiilis. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara. Arvostamme elämän tasapainoa työn ja vapaa-ajan suhteen. Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista!  

Organisaatiomme kasvaessa etsimme nyt Myynnin edistäjää/asiantuntijaa Vantaan toimistollemme. Myynnin edistäjänä rakennat yhteistyötä, sähkösuunnittelijoiden, tukkujen ja rakennusliikkeiden kanssa Etelä-Suomessa. Tehtäväsi on toteuttaa myös tarjouslaskentaa ja myyntiä kumppaneillemme. Koulutamme henkilön toimimaan asiantuntijana, niin ohjausratkaisuissa, valaistusratkaisuissa ja valaistuskonsepteissa. Olet tärkeä osa meidän teknisen myynnin tiimiä ja sinulla on tukenasi asiantuntevat kollegat ja organisaatio.  

Olet energinen, iloinen ja asiakaslähtöinen, sinulla on aktiivinen ote asioihin sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi.  

Miten eroat muista:  

Olet ulospäinsuuntautunut, nokkela ja utelias. 

Sinulla on sisua: sinnikkyyttä ja intohimoa tehdä töitä pitkällä tähtäimellä. 

Olet kunnioittava: tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja arvostat muita. 

Olet innokas hakemaan asiakaskontakteja. Hallitset kokonaisuudet. 

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus onnistuneesta b to b/c myynnistä sekä tietämys valosta/valaistuksesta. 

Meillä Greenledillä on huipputuotteet ja panostamme tuotekehitykseen. Konseptiemme avulla edistät myyntiä kilpailukykyisille ratkaisuille ja pystyt vastaamaan sidosryhmien tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutamme sinusta valon ammattilaisen. Pääset aidosti vaikuttamaan työssä viihtymiseen ja menestymiseen kasvuyrityksessä kehittyvällä toimialalla. Toimipisteemme sijaitsevat Kempeleessä, Vantaalla, Tampereella ja Ruotsissa Trollhättanissa. 

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta niin lähetä HAKEMUS JA CV palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta 30.4. mennessä. Lisätietoja antaa Vesa Vähänen Puh. 020 125 5805. 

*Would this be a good time to grow your unicorn horn, to learn new things and make yourself more rare and valuable than ever!   

Täytä hakemus