Mekaniikkasuunnittelija

Mekaniikkasuunnittelija

Työ sijaitsee:
Kempele
Hakuaika:
1.8. - 31.8.2018

Tervetuloa valoisaan joukkoomme, 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA 

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 100 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Meillä on asiakaslähtöinen, sitoutunut ja innostunut työporukka, jossa on aito tekemisen meininki ja positiivinen fiilis. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara.  Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista! 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen mekaniikkasuunnittelijaa Kempeleen toimipisteeseen. Olet osa tuotekehitystiimiämme ja vastaat tuotesuunnittelusta sekä tuotteistamisesta. Toimenkuvasi sisältää mm. tuotteiden 3D mekaniikkasuunnittelua, tuotetestausta ja -mittausta, dokumentointia sekä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.  

Tässä työssä asenne ratkaisee! Sillä ei ole väliä oletko kokenut konkari tai vastavalmistunut, tärkeämpää on into ja halu kehittyä valaistusalan ammattilaiseksi. Työnkuva tulee olemaan erittäin monipuolinen ja laaja-alainen ja pääset itse vaikuttamaan tuotteiden kehitykseen ja työskentelytapoihin. 

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä monialaiseksi osaajaksi. Tehtävä on vahvasti tuotekehitystä ja uuden innovointia, itsenäistä ja vastuullista tekemistä. Vastaat omien tuotekehitysprojektien läpiviemisestä yhdessä hyvähenkisen ja tiiviin tiimisi kanssa. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on: 

· Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. konetekniikka tai materiaalitekniikka) 

· Valmistusmenetelmien ja materiaalien tuntemus 

· Useamman vuoden kokemus 3D-mekaniikkasuunnittelusta (esim. SolidWorks tai Catia) 

· Projektityöskentelytaitoja 

· Mittaustekniikkaosaamista 

· Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa 

· Aktiivista otetta, oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä 

· Olethan luontaisesti positiivinen tiimipeluri ja muutenkin huipputyyppi 

· Eduksi katsotaan osaaminen elektroniikasta, sähkö- tai automaatiotekniikasta, valaistusalasta, sähköstandardeista tai sourcing osaaminen 

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta niin lähetä HAKEMUS JA CV palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 19.8.2018 mennessä. 

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa tuotepäällikkö Eemeli Kyröläinen tiistaina 21.8.2018 klo 12-15, puhelin 020 125 5830.  

www.greenled.fi

Täytä hakemus