Laatuinsinööri

Laatuinsinööri

Työ sijaitsee:
Kempele
Hakuaika:
9.8. - 31.8.2018

Tervetuloa valoisaan joukkoomme, 

LAATUINSINÖÖRI 

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä jo yli 100 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Meillä on asiakaslähtöinen, sitoutunut ja innostunut työporukka, jossa on aito tekemisen meininki ja positiivinen fiilis. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara. Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista! 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen nyt laatuinsinööriä, jolla on halu kehittyä ja kehittää. Erilaiset laadunhallintamenetelmät ja työkalut (esim. 8D, Six Sigma, SPC, FMEA, Lean) ovat sinulle tuttuja. Olet energinen, itseohjautuva ja kehityshakuinen tiimipelaaja, joka aidosti innostuu alan kehityksen seuraamisesta ja uusien menetelmien luomista mahdollisuuksista. Sujuvan suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. Olet valmis matkustamaan ja työskentelemään toimittajiemme luona tarpeen mukaan. ISO-laatujärjestelmien tuntemus katsotaan eduksesi.   

Tärkeimpinä tehtävinäsi on laatu- ja ympäristöjärjestelmien SFS EN ISO 14001 ja SFS EN ISO 9001 ylläpito ja jatkokehitys ja asiakasreklamaatioiden koordinointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tuotannon laadun seuranta, kehitys ja raportointi sekä toimittajayhteistyö laadunhallinnan kannalta. Osallistut myös sisäisten toimintatapojemme ja prosessiemme kehitykseen sekä edistät laatutietoisuuden merkitystä koko organisaatiossamme. Saat asiat tapahtumaan ja herätät luottamusta toiminnallasi.    

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on: 

– Hyvät sosiaaliset taidot 

– Muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä 

– Arvostusta asiakkaita ja työkavereita kohtaan 

– Energinen ja tavoitteellinen työskentelytyyli ja hallitset kokonaisuuksia   

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta niin lähetä HAKEMUS JA CV palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.8.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa COO Juho Niemonen torstaina 16.8.2018 klo 12-17, puh. 0405826732.  

  

Täytä hakemus