Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Asiakkuuspäällikkö

Työ sijaitsee:
Vantaa
Hakuaika:
2.6. - 30.6.2021

Kiinnostaako työskentely kansainvälistyvässä kasvuyhtiössä? Oletko menestyksen nälkäinen tyyppi, joka haluaa tarjota asiakkailleen yhteiskunnallisesti merkittäviä ratkaisuja? Tule luomaan kanssamme valoisampaa tulevaisuutta! 

Greenled Oy on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Autamme asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaansa tarjoamalla kestävän kehityksen valaistusratkaisuja.  Olemme jo merkittävä toimija Suomessa, ja laajennumme parhaillaan myös muualla Skandinaviassa.

Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan. Palveluksessamme työskentelee 100 greenlediläistä. Valaisimet valmistamme Oulun tehtaallamme, lisäksi meillä on toimipaikat Vantaalla ja Tampereella. Tytäryhtiömme Greenled Ab sijaitsee Ruotsissa.

Asiakkuuspäällikkö tekniseen myyntiin, Greenled Oy, Vantaa

Etsimme asiakkuuspäällikköä vastaamaan valaistusmyynnistä Uudenmaan alueella. Tehtäviisi kuuluu asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoitaminen, asiakashankinta sekä valaistusratkaisujen suunnittelu. Asiakkaitasi ovat sähkösuunnittelijat, tukut ja urakoitsijat. 

Mitä arvostamme?

Kokemusta teknisen myynnin kentästä. Sähkösuunnittelijat, tukut ja urakoitsijat ovat jo sinulle tuttuja kohderyhmiä ja ymmärrät heidän erilaiset tarpeet sekä arvoketjun. Mielellään sinulla on jo kokemusta juurikin valaistusalalta. Viihdyt asiakkaiden parissa luontevasti ja saat siitä virtaa.

Mikä on plussaa?

Valaistuksen, ohjausjärjestelmien sekä valaisimien tekniikan tunteminen sekä Dialux osaaminen. Sinulla on aktiivinen ote myyntiin ja asiakashankintaan. Saat asiat tapahtumaan, herätät luottamusta toiminnallasi, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja arvostat sekä asiakkaita että työkavereita. Sinulla on tahto sitoutua yrityksemme arvoihin, joita ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus sekä asiantuntijuus. Sinut ehkä jo tunnetaan valoisana hyvänä tyyppinä asiakkaidesi parissa?

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen paikan kasvuyhtiössä, jossa on kaikki edellytykset menestymisellesi. Palkkasi koostuu pohjapalkasta ja motivoivasta provisiomallista. Saat meiltä innostavan työympäristön, kilpailukykyiset tuoteratkaisut ja sata valaistusalan ammattilaista sekä teknisen myynnin tiimin avuksesi. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vireässä, nuorekkaassa ja kannustavassa työympäristössä, jossa on aito tekemisen meininki – ihmiset ja positiivinen fiilis ovat tärkein voimavaramme. 

Kysy lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen tiimin myyntipäällikkö Jani Karhapää, sähköpostitse  jani.karhapaa@greenled.fi tai puhelimitse 020 125 5822. 

Hakemukset 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si 30.6.2021 mennessä. 

Täytä hakemus