Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Asiakkuuspäällikkö tekniseen myyntiin Ouluun

Kiinnostaisiko sinua merkityksellinen työ, jossa ihminen ja ihmisen hyvinvointi ovat keskiössä? Etsimme nyt asiakkuuspäällikköä vastaamaan valaistusmyynnistä Pohjois-Suomen alueella. Tehtäviisi kuuluu asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoitaminen, asiakashankinta sekä valaistusratkaisujen suunnittelu. Asiakkaitasi ovat sähkösuunnittelijat, tukut ja urakoitsijat.

Kanssamme pääset kehittymään paitsi valon ammattilaiseksi kykyjesi ja halujesi mukaan, myös innovoimaan ja vaikuttamaan tapaamme toimia. Meillä on mahtavat työkaverit ja mukava työyhteisö, jossa on aito positiivinen tekemisen meininki ja vahva yhteishenki. Saat kaikki hyvään työsuhteeseen kuuluvat edut ja lisäksi hiukan jotain ylimääräistä. Sellaista, josta näet että sinua arvostetaan.

Me Greenledillä haluamme tehdä asiat eri tavalla kuin muut ja luoda asiakkaiden kohtaamisesta aitoa kilpailukykyä. Tämä näkyy meillä myynnissä, jossa kokeilemme rohkeasti uutta ja hyödynnämme teknologiaa myyntityön tukena. Lisäksi meillä on matala organisaatio, jossa kaikki pääsevät näkymään parhaassa valossa. Greenled on suomalainen kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille.

Liity valon edelläkävijöihin!

Testaa soveltuvuutesi asiakkuuspäällikön tehtävään helpon ja nopean testin avulla tästä: https://bit.ly/3wVakPn