Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Asiakkuuspäällikkö Tampereelle

Haluatko työskennellä hyvinvointia lisäävien valaistusratkaisujen parissa? Onko intohimosi asiakkaiden auttamisessa ja lisäarvon tuottamisessa?

Greenled Oy on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Tuotamme lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan valaistusratkaisuillamme, jotka parantavat työturvallisuutta, -tehokkuutta, laatua sekä ihmisten vireystilaa ja hyvinvointia. Tuotteemme ja palvelumme ovat vastuullisia, pitkän elinkaaren tuotteita, joilla on korkea energiatehokkuus.  Myös meillä Greenledillä ihmiset ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme kulmakivi, ja henkilöstömme työtyytyväisyyttä mitataan ja kehitetään säännöllisesti. Meitä greenlediläisiä on tällä hetkellä yli 100 erilaisissa tehtävissä. Valmistamme valaisimet Oulun tehtaallamme, lisäksi meillä on toimipisteet Vantaalla ja Tampereella. Tytäryhtiömme Greenled Ab sijaitsee Ruotsissa. Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan.

Tehtäviisi kuuluu

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa haemme nyt myyntiimme asiakkuuspäällikköä Tampereelle. Asiakkuuspäällikön työ organisaatiossamme on itsenäistä sekä vastuullista asiakkaiden palvelemista ja heidän tarpeiden mukaisten ratkaisujen tarjoamista. Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja johdat asiakkuuksia varmalla otteellasi yhteistyötä kehittäen. Asiakaskuntamme koostuu erikokoisista yritysasiakkaista sekä julkisen sektorin päättäjistä. Myynnin ammattilaisena kuuntelet asiakasta tarpeita kartoittaen ja osaat ratkaista asiakkaan ongelmat yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Olet vahvasti asiakaslähtöinen, sinulla on aktiivinen ote asioihin sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi.   Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä suunnittelu- ja asennustiimimme kanssa, ja pääset työssäsi näkemään erilaisia asiakaskohteita sekä ihastelemaan oman työsi jälkeä yhdessä tyytyväisten asiakkaiden kanssa.

Miten eroat muista:

  • Olet positiivisen asenteen omaava ja sinulla on hyvä draivi siinä mitä teet
  • Olet joustava, ja sinulla on halu ja kyky oppia uutta
  • Osaat ajatella isosti ja pienesti: ajattelet strategisesti ja ymmärrät yrityksen päämäärät; ymmärrät myös yksityiskohtien tärkeyden
  • Sinulla on sisua: sinnikkyyttä ja intohimoa tehdä töitä pitkällä tähtäimellä
  • Olet kunnioittava: tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja arvostat muita
  • Saat asiat tapahtumaan: saat aikaan tuloksia ja merkityksellisiä asioita
  • Uskot tiimin voimaan: yhdessä omilla vahvuuksilla

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn kasvuyhtiössä, jossa on kaikki edellytykset menestymisellesi. Saat meiltä innostavan työympäristön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vireässä, nuorekkaassa ja tsemppaavassa työyhteisössä, jossa on aito tekemisen meininki – positiivinen fiilis ja huumori ovat tärkeimmät voimavaramme. Työn merkityksellisyyttä lisäävät kotimaiset ja ekologiset tuotteet, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ihmisten hyvinvoinnin, turvallisuuden ja jaksamisen kannalta. Meillä tehdään töitä yhdessä omilla vahvuuksilla ja panostamme henkilöstömme asiantuntijuuteen ja kouluttamiseen. Lisäksi meillä on käytössä hyvät työsuhde-edut.

Haluatko sinä olla osa meidän pirteää tiimiämme, jolla on intohimo hyvinvointia lisäävien ratkaisujen tarjoamisessa asiakkaalle? Voit olla jo alan konkari tai aloittelija. Meille tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia.

Lisätietoja ja hakeminen

Hae työpaikkaa 21.9.2023 mennessä vastaamalla ilmoituksen lopussa oleviin kysymyksiin ja jättämällä meille yhteystietosi. Tehtävään haastatellaan sopivia kandidaatteja jo hakuaikana, joten kannattaa toimia valon nopeudella.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha-Pekka Kettunen p. 020 125 5813 to 7.9 klo 13-14, ke 13.9 klo 13-14.00 sekä ti 19.9 klo 15-16.00 välisenä aikana.