Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Avaimet käteen -valaistus

Greenled toimittaa valaistusratkaisuja kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna, johon kuuluu valaistuksen toteutus suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. Ostajalle avaimet käteen -palvelu on helppoa ja suoraviivaista, sillä omat resurssit eivät kulu valaistusprojektin hallintaan. Lopputuloksena saadaan ammattilaisten toteuttama laadukas valaistus, joka palvelee tilojen käyttötarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Kysy lisää

Avaimet käteen -palvelun hyödyt

Perinteinen malli valaistuksen ostamiselle on monimutkainen, sillä se vaatii paljon vaivannäköä ja mukana on lukuisia eri toimijoita. Tyypillisesti valaistusprojektissa on mukana suunnittelutoimisto, valaisintoimittaja, tukku, urakoitsija sekä asiakkaan oma projektinjohto.

Valaistuksen hankinta avaimet käteen -palveluna tuo ostajalle monia hyötyjä:

  • Useiden kontaktien sijaan asiakkaalla on yksi yhteyshenkilö ja vastuuyritys
  • Yksi toimija vastaa koko toteutuksesta alusta loppuun saakka
  • Vastuu valaistusratkaisusta ei pirstaloidu useille eri tahoille
  • Asiakas säästää aikaa ja rahaa, kun valaistuksen eri osa-alueita ei tarvitse hankkia erikseen

Mitä avaimet käteen -palvelu sisältää?

Avaimet käteen -palvelu on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka sisältää:

Edellisten lisäksi avaimet käteen -kokonaisuuteen voidaan sisällyttää myös valaistuksen jatkuva huolto ja ylläpito sopimuskauden ajan.

Outotec Turula

”Greenledin asiantuntemus teki meidän elämästä paljon helpompaa. Ostajana meidän ei tarvinnut käyttää omaa aikaamme projektin hallinnointiin, mikä olisi johtanut helposti viivästyksiin tai virheisiin. Laskelmat ja sopimukset olivat hyvin läpinäkyviä, valot toimitettiin sovitusti ja käyttöönotto toteutui aikataulussa. Harvoin hankkeet menevät näin vaivattomasti läpi.”

Marko Hyvärinen,
Tuotannon kehityspäällikkö, Outotec Turula

Valaistus investointina vai vuokrattuna?

Valaistus hankitaan tyypillisesti investointina. Kiinteään omaisuuteen investoiminen ja taseen kasvattaminen ei kuitenkaan ole se ainoa, eikä useinkaan se järkevin vaihtoehto. Investointipäätökset saattavat olla tiukassa, ja yrityksen oma pääoma halutaan sitoa mieluummin tuottavaan liiketoimintaan. Valaistusuudistusta ei silti kannata lykätä, sillä valaistus voidaan uusia myös vuokrasopimuksella.

Vuokratessa yrityksen omaa pääomaa ei tarvitse sitoa valaistukseen, säästöt alkavat kertyä jo ensimmäisestä sähkölaskusta ja samalla saavutetaan muut uuden valaistuksen tuomat hyödyt.

Lue lisää

Valoa kokonaisvaltaisena palveluna

Vapauttaisitko mieluiten omat resurssisi täysin valaistuksen ylläpidosta? Valaistushankintaan voidaan liittää palvelukonsepti, johon kuuluu valaistuksen jatkuva ylläpito ja huolto sekä etävalvonta koko sopimuskauden ajan.

Valoa palveluna -sopimusasiakkaana annat valaistuksesi Greenledin hoidettavaksi. Valvomme valaistusta puolestasi ja takaamme, että valotasot säilyvät sovittuina ja valaistus toimii moitteetta koko sopimuskauden ajan.

Lue lisää